Informaţii Conferinţă

1. Comunicare

Limba oficială a Conferinței şi cursurilor aferente este româna. Website-ul evenimentului, www.zilelecardiologice.ro,  reprezintă forma de comunicare oficială cu participanții la manifestare, iar conținutul acestuia este ȋn permanentă actualizare.

 

2. Ȋnregistrare si plată

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul evenimentului, iar plata taxelor de participare se face online prin card bancar.

 

3. Formatul evenimentului

Modalitatea de organizare a celei de a 6-a Ediţii a Zilelor Cardiologice „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” va fi 100% virtual (online webinar).

 

4. Creditare EMC

Manifestările din cadrul Zilelor Cardiologice „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” vor fi creditate EMC de către Colegiul Medicilor din România. Certificatele de participare cu credite EMC vor fi emise după ȋncheierea lucrărilor pe baza prezenței la manifestări şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a website-ului www.zilelecardiologice.ro, pe baza completării ȋn prealabil a chestionarului de evaluare a evenimentului.

*Este obligatorie transmiterea CUIM (Codul Unic de Identificare a Medicului)  ȋn cadrul formularului de ȋnregistrare de pe certificatul de membru CMR. Pentru participanții care nu dispun de CUIM sau nu sunt membri ȋn Colegiul Medicilor, se vor elibera, la cerere, certificate de participare/absolvire fără credite EMC dupa ȋnregistrarea  la eveniment şi plata taxei de participare corespunzătoare.

Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite EMC, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține, la cerere, certificate de participare fără credite EMC.

 

5. Organizatori

Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” Iaşi

Societatea Română de Cardiologie

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi

Colegiul Medicilor Iaşi

Asociaţia Medicală „Elite Cardio Club”